គ្រឿងផ្សំ៖
សាច់ត្រីសុទ្ធ ១០០ក្រាម, ប្រេងពោត ១ មិល្លីលីត្រ,ម្ទេស ក្រៀមចិញ្ច្រាំ១០ក្រាម, ខ្ទឹមស ៥ក្រាម, កាពិ៨ក្រាម, គ្រឿងបុក
៧ក្រាម, ខ្ទិះដូង ៦០មិល្លិលីត្រ, ទឹកត្រី ស្ករ អំបិល ម្សៅស៊ុប ស្លឹកកន្ទួត និង ស្លឹកចេក សម្រាប់ធ្វើកន្ទោង ។
វិធីចម្អិន៖ ដាក់ខ្ទះអោយក្តៅ មុន នឹងចាក់ប្រេងចូល និងខ្ទឹមសចូល ។ បន្ទាប់មកដដាក់ កាពិ និងម្ទេសចិញ្ច្រាំ រួចកូរវាបន្តិច ។
ដាក់គ្រឿងបុកចូលកូរអោយឈ្ងុយរួចចាក់ខ្ទិះដូងចូលបន្តិច ទើបដាក់ត្រី និងគ្រឿងផ្សំរស ជាតិមុននឹងដួសដាក់ក្នុងស្លឹកចេកយកទៅចំហុយ នោះរួចជាស្រេច ។
0 comments:
Post a Comment