HTML Free Code

Sunday, February 12, 2012

បបរបង្គា

គ្រឿងផ្សំ:
- អង្ករខ្សាយ   ១ចានចង្កឹះ
- បង្គាស្រស់ បកសំបក ១៥០ក្រាម
- ទឹក             ​២ចានចង្កឹះ
- តាំងឆាយ   ​ ​ ​​​ ១ស្លាបព្រាបាយ
- ទឹកស៊ីអ៊ីវ      ​ ២-៣ស្លាបព្រាបាយ
- ស្ករស​​        ២ស្លាបព្រាកាហ្វេ
- ម្សៅស៊ុប       ១ស្លាបព្រាបាយ
- ខ្ទឹមសស្រស់​​ ៣-៤កំពឹស
- ឃិនឆាយ​ ហាន់ជាកង់ៗ ១ដើម
- ខ្ទឹមសបំពង    ៣ស្លាបព្រាបាយ
- ម្រេចម៉ដ្ឋ       តាមចំណូលចិត្ត
វិធីធ្វើ :
១. ដាំទឹកស្ងោរជាមួយខ្ទឹមសដំ និងម្សៅស៊ុប នៅពេលពុះ ដាក់អង្ករចូល កូររឿយៗ
រហូតគ្រាប់អង្ករឆ្អិន សឹមដាក់តាំងឆាយ និងបង្គា រហូតដល់ពុះល្អ ផ្សំគ្រឿងដោយទឹក
ស៊ីអ៊ីវ និងស្ករសបន្តិចបន្តួច​ តាមចំណូលចិត្ត ។
២. ដាក់ស្លឹកឃិនឆាយ រួចបិទភ្លើង ដួសដាក់ចាន​ ថែមខ្ទឹមសបំពង និងរោយម្រេចម៉ដ្ឋ
ជាការស្រេច ៕

0 comments: